Tarih: 29.04.2010

Eskişehir Tepebaşı Kozkayı İÖO.

Eskişehir Kozkayı İlköğretim Okulu’ndan sevgilerimizle,


İMECE Projesi kapsamında okulumuzda bir imece ruhunu canlandıran TOVAK’ın  tüm çalışanlarına canı gönülden sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Bu projeyle okulumuzda bir kıvılcım yaktınız. Herkesin ‘Bu okul kapanır.’ gözüyle baktığı bir düşüncenin yok olmasına katkı sağladınız. Çocukların derslere daha istekli ve motivasyonlu bir şekilde gelmeleri bizleri mutlu etti. Güzel bir eğitim ortamında çalışmak biz öğretmenlerin de çalışma istek ve azmini arttırdı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da böyle güzel bir ortamda kutlamak çocuklara ve bizlere 2. bir bayram yaşattı.

Bize yapılan bu yardımla okulumuzun dökülen yerlerinin iç ve dış sıvasını yaptık. Kırılan kapılarını kaynattırdık. Pencerelerimize korkuluklar yaptırdık. Okulumuzun iç ve dış boyasını yaptık; Bunları hep beraber başardık. Yine Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğrencileri bu çalışmalarda bizlere yardımcı oldular. Okulun ağaçlandırılması, bayrak direğinin boyanması , okul kitaplığının onarılması ve zenginleştirilmesi gibi çalışmalarda bulundular.

Tepebaşı belediyesiyle görüşerek öğrencilere oyuncak yardımında bulundular. Öğrenci ve velilere Eğitim ve sağlık konularında seminerler verilmesi için TEGEV’le görüştüler. Yine okulumuza basketbol potası ve oyun parkı yapılması, okulumuzun duvarlarının onarılması için uğraşıyoruz. Daha birçok çalışmalarda bizlere yardımcı olmaya devam ediyorlar. Bu çalışmalarımızın devam etmesi için proje kapsamındaki para yardımının kalan kısmının hesabımıza yatırılması dileklerimizle…

Katkılarınızdan dolayı TOVAK’a ve çalışanlarına, okulumuza maddi yardımda bulunan Sayın Ali Haydar ÜSTAY BEY’e en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

El ele
Daima ileriye
Güzel bir Türkiye

Ekrem FİDAN
Kozkayı İlköğretim Okulu Müdürü