Tarih: 29.03.2013

Trabzon Maçka Esiroğlu 75. Yıl İMKB Yatılı Bölge OO

Değerli Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı yöneticileri;

Öncelikle Anadolu’nun çeşitli köşelerinde uygulamakta olduğunuz İMECE usulü okulları onarma ve boyayıp güzelleştirme çalışması başlatma duyarlılığını gösterdiğinizden ve yardım sever insanları örgütleyip böyle güzel işlere yönlendirmenizden dolayı son derece memnun oldum. Bizim okulumuzda da aynı çalışmayı yürütmenizden duyduğum mutluluğu sizinle paylaşmak istediğimden bu mektubu yazma ihtiyacı hissettim.

Ayrı illerde olmamıza rağmen sizlerle tanışıp iletişim kurmamızı sağlayan ve öğrencileriyle birlikte okulumuzdaki İMECE çalışmasına katkı sunan Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU’na ve her telefon açtığımızda bizi sevecen ve içten karşılayan Sayın Ünal ATAMAN Beye teşekkürlerimi sunuyorum. Okulumuzun derslik binası, kız ve erkek öğrenci yurtları ve spor salonunda yapılan çalışma sayesinde bu olanlarımız çok daha bakımlı ve güzel bir görünüm kazanmıştır.

Okulumuzda yapılan çalışmanın finansmanını ağlayan bağışçı Füsun ALKAN UZUNER Hanımefendi;

Eğitime katkı sağlayan değerli insanların var oluşu bizleri heyecanlandırıyor. Katkılarınız çalışmalarımızı kolaylaştırıp bizlere de çalışmalarımızda hız veriyor. Sağladığınız katkının, Bakanlığımız ve Eczacıbaşı topluluğunun ortaklaşa yürüttüğü “Hijyen Okul”  projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen açılış toplantısı öncesine denk gelmiş olması yapılan çalışmanın ne kadar yerinde ve anlamlı olduğunu gözler önüne sermiştir.

Sözlerimi sonlandırırken katkılarınızdan dolayı duyduğum mutlulukla teşekkürlerimi sunar sizlerle çalışmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek isterim. İyi ki varsınız.

Recep YILMAZ
Esiroğlu 75. Yıl İMKB
Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü