Tarih: 04.02.2013

Aksaray Gülağaç Camiliören İO-OO

 

T.C.
GÜLAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
Camiliören İlköğretim Okulu Müdürlüğü
726211-726294

Sayı    : 85400798-43918778-771/10
Konu  : Teşekkür                                                                                                                       

Sayın: Füsun ALKAN UZUNER                                      

Öncelikle kendimizden biraz bahsetmek istiyorum. Biz iki yakın köyden ortaokulumuza taşımalı 51 öğrenci kabul eden, anasınıfı dahil 77 ilkokul; 120 ortaokul olmak üzere toplam 197 öğrencili bir köy ilköğretim okuluyuz. Okulumuzda iki idareci bir yardımcı personel ve 11 öğretmen hizmet etmekteyiz.

Köyümüz yaklaşık 750 nüfuslu dar gelirli velilerden oluşmaktadır. Ufak bir yardım burada büyük hizmetler yapmaya vesile olmaktadır. Sizin değerli katkılarınız ve Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı’nın aracılığıyla biz de hizmet etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Sizlerin uzaklardan uzattığınız bir yardım eli bizlere büyük bir şevk vermekte, yetiştirmeye çalıştığımız kardelenlerin sayısını katlayarak çoğaltmaktadır. Duyarlılığınız velilerimize, öğrencilerimize ve bizlere İMECE heyecanını, ardından başarma azminin mutluluğunu yaşamamıza vesile oldu. Bizlere bu mutluluğu yaşattığınız için minnettarız. Biz biliyoruz ki bize yaşattığınız bu mutluluk sizleri de çok mutlu edecektir.

Size ulaştırdığımız resimlerden de anlaşılacağı üzere katkılarınızla odalarımız ve    dersliklerimizin içini ve kapılarını tamamen boyadık. Anasınıfı ve tuvaletlerimizin dış yüzeyini ve kapılarını boyadık. Bunları yaparken yardımlaşmanın, el ele vermenin ve temiz bir eğitim ortamı oluşturmanın verdiği mutluluk ve gurur bütün yorgunluğumuzu sonsuz bir lezzete dönüştürdü. Her şeyden önemlisi unutulmadığımızı hissederek uzaklardan bir telefonla başlayan kıvılcımın nasıl büyük hizmetlere vesile olduğunu yaşadık. Yaşadık ve unutulmayacak anılarımıza ekledik.

Unutulmaya yüz tutmuş İMECE ruhunu canlandıran TOVAK’a ve size, bize bu güzellikleri yaşattığınız için şahsım ve tüm okulumuz adına teşekkür eder; sağlık, huzur dolu bir yaşam dilerim.                   

Mustafa SONGÜR
Aksaray Gülağaç Camiliören İO-OO Md.