Tarih: 12.07.2013

Düzce Merkez Yenikaraköy İO

Sevgili  TOVAK Ailesi, Kıymetli Aydan Semker Hanımefendi;

Öncelikle mektubumuzun ve çalışmalarımızın gecikmesinden dolayı yaşadığımız üzüntüyü sizlere bildirerek okulumuzda neler yapıldığından bahsetmek istiyoruz.

İlk olarak değerli bağışçımız Aydan SEMKER Hanım’ın gönderdiği maddi yardımla sınıfımızın zemini için mineflo yer döşemesi aldık. Bildiğiniz üzere sınıfımızın zemini tahta döşeme olup yer yer çatlak ve göçükler vardı.

İşe ilk olarak tahta zeminin sökülmesiyle başladık. Kırılan tahtalar temizlendikten sonra beton zemin üzerinde biriken toprak katmanını kaldırarak yer döşemesi için uygun hale getirdik. Beton zemini yıkayarak biriken tortulardan temizledik.

Ardından beton zeminde bulunan boşlukları çimento-kum karışımıyla doldurarak döşeme işlemine hazırladık. Zemini uygun hale getirdikten sonra sınıf için aldığımız yer döşemesini uygun bir şekilde sınıfımıza döşedik. Son olarak sıraların altlarına keçe yapıştırarak zemine zarar vermesini engelledik.

Sınıfımız sizlerin yapmış olduğu destekler sayesinde hem hijyenik, hem de eğitim öğretim açısından daha uygun bir hale geldi. İMECE Projesi köyümüzde birlik, kardeşlik ve dayanışma ruhuna adeta can suyu oldu. Bizlere bir araya gelindiğinde neler yapılabileceğini öğretti.

Son olarak İMECE Projesi kapsamında bizlere sağlamış olduğu maddi desteklerinden dolayı bağışçımız Aydan SEMKER Hanım’a ve en başından beri bizlere göstermiş olduğu iyi niyeti, içtenliği, yardımseverliği için Ünal ATAMAN Bey’e ve Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı’na; okulumuz, öğretmenlerimiz ve çalışmalarda emek veren köylümüz adına gönülden duyduğumuz sevgi ve şükranlarımızı iletmek istiyoruz. Sevgilerle…

Ayşenur ÇETİN
Düzce Merkez Yenikaraköy İO Müd.Yet.Öğr.