Tarih: 24.09.2013

Aydın Söke Bağarası Yeniköy İÖ

Türkiye Toplum Hizetleri Vakfı ve çok değerli bağışçısı Aydan SEMKER Hanımefendi’ye;

Yarının geleceği, umutlarımız, çocuklarımıza daha iyi bir eğitim almaları hususun da yardımlarını esirgemeyen; değerli yardımseverimiz Aydan SEMKER Hanım başta olmak üzere, bize yardımseverlerimizle aramızda eşsiz bir köprü kuran değerli Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı personeline teşekkürü borç bilirim.

M.Ö 3000’li yıllarda yaşamış olan Çinli Ozan Kuan Tuzu’nun bahsi üzere yüzyıl öteyi düşünüyorsan halkı eğit o zaman felsefesiyle halk eğitiminin önemini benimsemekteyim. Bugün’ün çocuğu yarının geleceği…    

Bilindiği üzere eğitimde fiziki ortam önem arz etmektedir. Mevcut lojman binamız yıllardan beri kullanılmamakta adeta çürümeye terk edilmiş ve içi kırlangıç kuşlarının yuvası olmuştu. Okulumuzun bahçesinde bulunan lojman binamız hergün beni rahatsız etmekte idi. Tadilatı için çare ararken TOVAK’la tanıştık.

Bize binamızın tadilatında, maddi desteklerinin İMECE usulüyle olması için seferber oldular. Lojman binamızın; elektrik tadilatı, su tadilatı, mutfak - banyo - tuvalet bölümünün fayans döşemesi, oyuncak odamızın laminant  parke döşemesi, elektrik prizlerinin ve avizelerin değişimi, elektrik saatinin yenilenmesi, anti krom elektrik kablo döşenmesi, giriş kapısının çelik kapıya dönüştürülmesi, kapı ve pencerelerin(iç-dış) p.v.c takılması, iç ve dış cephe boya, çatı tadilatı, tadilatlarında bize bulunmuş oldukları maddi yardımdan dolayı çok teşekkür ediyoruz.     

Çatı tadilatımız bugünlerde başlayacak olup, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından karşılanacaktır. Binamızın dış cephe boyası hazırdır. Ancak çatı tadilatı bitmemesi sebebiyle boyanmaya hazır şekilde beklemektedir. Çatı tadilatı biter bitmez(bir hafta içerisinde) dış cephe boyanacaktır. Binamızın sadece mutfak dolapları yapılmamış olup, diğer tüm ihtiyaçlarımız giderilmiştir. En büyük şanslarımızdan biri de köy halkımızın ve muhtarımızın duyarlılığıdır.            

Bize katkılarından dolayı bu mutlu faaliyeti yapmamızda katkıda bulunan Aydan SEMKER  Hanım’a başta olmak üzere TOVAK’a teşekkürü tekrar tekrar borç bilirim.       

Saygılarımla,

Nazmi TOKCAN
Aydın Söke Bağarası Yeniköy İÖ Md.