Tarih: 18.11.2013

Osmaniye Kadirli Aydınlar İO-OO

Saygıdeğer Füsun Alkan UZUNER Hanım ve Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı’na;

Kendi Kurumu adına Minnettar bir insan nasıl konuşur  neler söyler bilemiyorum ama Aydınlar İlkokulu/ ortaokulu olarak  size acizane bir teşekkürü borç bilmekteyiz. Sizin sayenizde okulumuz bir sıkıntıdan daha kurtulup bir güzelliğe daha kavuştu tekrar tekrar teşekkürler.

Okulumuz bir köy okulu olmasına rağmen kısıtlı imkanlarımızla önemli işler yaptık.

Gerek sosyal gerekse kültürel açıdan öğrencilerimize güzel bir okul ortamı oluşturmak için büyük gayretler gösterdik. Yeri geldi kapı kapı, esnaf esnaf dolaştık. İlçemize önemli bir bürokrat geldiğinde hemen onun yanında olduk ve derdimizi anlatmaya çalıştık ama aynı yardım almak gerçekten çok zor. Herkes derdimizi öğrendi ama derdimize çare olan çok az oldu.

Okulumuzdaki küçük bir eksikliği tamamlamak bile bizim için olağanüstü zor. Bir ev geçindirmenin çok zor olduğu bir dönemde bir okulu geçindirmek  imkansız gibi bir şey ama biz sınırlarda yaşayarak bunu becermeye çalışıyoruz. Okulumuza veli desteği çok az  çünkü veli profilimiz fakir ve imkanı kısıtlı ailelerden oluşuyor. Sivil toplum örgütü desen yok; ama sizin gibi yardımseverler bazen bir anda ortaya çıkıp dertlerimizi biraz olsun hafifletiyor işte! Okulumuzun bir eksikliğini bir  güzelliğe dönüştürüverdiniz.

Yardımseverliğin en güzel taraflarından biri de yaptığınız yardımın yerine ulaşıp sonuçlarını ve mutluluklarını görmek olduğunu düşünerek anasınıfı ve okul yemekhanemizin önceki durumunu ve sonraki durumunu resimleyerek size göndermek istedik. Böylece yapmış olduğunuz dokunuşun bizde uyandırdığı yansımayı görmenizi istedik.

Bütün öğrencilerim ve öğretmenlerim adına başta okulumuza maddi destek sağlayan Füsun Alkan UZUNER Hanım’a, bizleri bu projede bir araya getiren Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı ( TOVAK )’a ve çalışanlarına tekrar tekrar teşekkür ederim ……

Saygılarımla,

Mehmet ALAYBEYOĞLU
Osmaniye Kadirli Aydınlar İO-OO Müd.