Tarih: 16.12.2013

Ordu Fatsa Kulak Çetirtepe İO

Sayın Füsun Alkan Uzuner;

Okulumuzda 1981 yılından itibaren eğitim-öğretim devam etmektedir. 1999-2000 öğretim yılı içersinde köy halkı tarafından okul binasının alt kısmına 3 derslik daha yapılmış ve bu nedenle ikili öğretimden normal öğretime geçilmiştir.

2002-2003 öğretim yılında ise, okulumuza ek olarak yapılan 3 dersliğin üzerine projelendirilerek 3 derslik daha yapılmış ve bugünkü 8 yıllık taşıma merkezli ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür. 2003-2004 eğitim-öğretim yılında ise mevcut yapı üzerine yeni bir proje oluşturularak devlet-vatandaş işbirliği ile yapılması düşünülmüştür.

2004 -2005 eğitim –öğretim yılında ise ilave kat inşaatımız başlatılmış olup gelinen nokta itibari ile tam olarak bitirilme aşamasına getirilmiştir.

Okulumuz bina olarak eski bir yapıda olduğu için özellikle sınıflarımız eğitim öğretim için uygun bir ortam sağlayamamakta idi. Rutubetten dolayı sınıflarımızın duvarlarında dökülmeler meydana gelmişti ve okulumuzun acil olarak tadilata ihtiyacı vardı.

Bu ihtiyacımız aşamasında Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı (TOVAK)’ın İMECE Projesi devreye girerek, sizin maddi katkılarınız ile birlikte projenin işleyiş anlayışı ile  tadilatımız gerçekleştirildi.

Şahsınıza;  okulumuzu  eğitim-öğretime daha elverişli bir hale getirmemizde gerekli olan maddi katkılarınızdan dolayı, Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı (TOVAK)’a ise; İMECE Projesi ile bambaşka bir anlayış ve ruh ile bizleri bu anlamlı projeye dahil ettikleri için  teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla,

Ordu Fatsa Kulak Çetirtepe İO Öğrt.
Elif EROĞLU