Tarih: 07.06.2014

Muğla Merkez Şehit Nazmi Sungur İO

Değerli Füsun Hanım,

Ben Muğla Şehit Nazmi Sungur İlkokulu müdüresi Yurdanur Dörterler. Okulumuz şehir merkezine 67 km uzaklıkta bir dağ köyü ve okulumuzda birleştirilmiş sınıfta eğitim öğretim yapılmaktadır. Bu yüzden imkanlardan yeteri kadar yararlanmamakla beraber bir çok konuda yetersizdir. Okula geldiğim günden beri en büyük eksiğimizin bir etkinlik odası ve kütüphane olduğunu ve çocuklarımızın bu imkana kavuşması gerektiğini düşünmeme rağmen bu konudaki yetersizlikten dolayı fırsatımız olmadı. Muğla Üniversitesi topluma hizmet dersi öğrencileri ile irtibata geçmemiz bizim için büyük bir fırsat oldu ve hayallerimiz gerçekleşmeye başladı.

Köyümüz, velilerimiz ve en önemlisi çocuklarımızın aydınlık geleceği için yardımlarınızla başladığımız atıl olan depoyu onararak kütüphaneye çevirerek bu işi eksiksiz tamamladık. Bu İMECE Projesinde başta siz olmak üzere bizi bir araya getiren Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı’na, çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız. Bu süreç içerisinde sadece maddi olanaklar sağlamakla kalmadı yaptıklarınız. Çocuklarımız yardımseverlik konusunda üniversite öğrencileri ve sizden çok güzel örnekler aldı.

Çocuklarımızın da duygularını sizinle paylaşmak isterim.Bir kaç öğrencimin size iletmek istedikleri:

‘Füsun Abla bize çok yardımcı oldun. Çok teşekkür ederiz. Bundan sonra daha çok kitap okuyacağım.’( Onur Arslan)

‘Füsun Teyze çok teşekkür ederiz. Artık bol bol kitap okuyacağım. Bize bu güzelliği verdiğiniz için çok mutluyuz.’(Bahar Arslan)

‘Füsun Hanım çok teşekkürler, kütüphanemiz çok güzel oldu, sizin sayenizde daha çok kitap okuyacağım. İsminizi çok beğendim.’(Kamil Şahan)

Her şey için teşekkür ederiz.

Yurdanur DÖRTERLER
Muğla Sungur Şehit Nazmi Sungur İO.
Müd. Yet. Okul Önc. Öğr.