Tarih: 16.05.2014

Aksaray Merkez Yapılcan İO

Sayın Füsun Alkan UZUNER;

Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğü, Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Toplum Hizmetleri Vakfı (TOVAK) arasında imzalanan protokolle başlatılan İMECE projesi kapsamında vermiş olduğunuz maddi destek sayesinde okulumuz bünyesinde velilerimiz, köy sakinleri; öğretmen, idareci olarak bizlerin, koordinatörümüz Yrd. Doç. Dr. Sedef BİLİCİ ve Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi öğrencilerinin ortak çalışmaları ile maddi imkânsızlıklar sebebi ile aşılamayan sorunlarımızın birçoğunu aşmış bulunmaktayız.

Katkılarınızla temin ettiğimiz boya sayesinde işçiliğini Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi öğrencileri ve Yapılcan Köyü halkı tarafından yapılmak kaydı ile tüm okul dış cephe duvarı ve kapıları boyanmış, dış cephe duvarının alt kısmına taş döşenmiştir.

Ek olarak sınıf kitaplığımıza kitap temin edilmiş ve Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman YILMAZ‘ ın katkılarıyla sınıflarımızın sıraları yenilenmiş bulunmaktadır.

TOVAK' ın desteğiyle sağlanan İMECE ile Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi öğrencileri ve Yapılcan Köyü halkı örnek bir dayanışma sergilediler. Öğrenciler "Topluma Hizmet Uygulaması" dersini, köy sakinlerinin de desteğiyle güzel bir toplumsal dayanışmaya çevirdiler. Üniversiteli öğrencilerle ilkokul öğrencileri bayram havası içinde sınıflarını süslediler ve 23 Nisan Çocuk Bayramına hazır hale getirdiler.

Tüm bu çalışmalara vermiş olduğunuz maddi destek ile bizlere kattığınız isteklendirme ve cesaret için tüm öğrencilerim, velilerim, öğretmenlerim ve şahsım adına size ve TOVAK’ a teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

Saygılarımızla,
                                                                                      
Rahim TURAN
Aksaray Yapılcan İlkokulu Müdürü