Tarih: 08.10.2013

Ağrı Taşlıçay Balıkgölü İO

Sayın, İstanbul Dragos Rotary Kulübü ve değerli üyelerine;

Sevgili kulüp yetkilileri biz 2011 yılından bu yana Ağrı ili Taşlıçay ilçesinde eğitim-öğretim faaliyetine devam 350 öğrencili 14 öğretmenli bir ilkokuluz.

Saygı değer yetkililer; okul olarak 2013/2014 eğitim öğretim yılı başında çok eski olan okul binamızı ve eklentilerini onarım ve boya işlemleri için öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle bu işlemlerin üstesinden nasıl geliriz diye düşünürken TOVAK ‘ın uygulamış olduğu İMECE projesine başvurduk . İsteğimiz kabul edildi, kulübünüzün okulumuza maddi destekte bulunacağını öğrendik ve çok mutlu olduk.

Bu konuyu okul aile birliğimizle, gönüllü velilerimizle, öğrencilerimizle paylaştık ve hep birlikte yardımlaşarak el birliği ile okulumuzu içinde bulunduğu kötü şartlardan kurtarmak için onarmaya ve boyamaya başladık.

İşimiz bittiğinde okulumuz, öğrencilerimizin eğitim öğretim faaliyetlerini sağlıklı bir şekilde yerine daha iyi getirecekleri bir ortam haline geldi ve okulumuzun fiziki yapısı, binamız eski olmasına rağmen, daha güzel bir görüntüye kavuştu.

Bölge şartlarından kaynaklanan olumsuzluklar içinde eğitim öğretim hayatını devam ettirmeye çalışan öncelikle öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, okul aile birliğimiz ve idarecilerimiz adına bize zor durumda kaldığımız bir anda el uzattığınız, bizi bu zor durumdan kurtardığınız ve karanlığımız üzerine bir güneş gibi ışıldadığınız için kulübünüze ve ayrı ayrı her üyenize teşekkür ediyoruz.

Umarız ki okulumuza verdiğiniz bu destek gelecek nesillerin yetişmesinde, fidana verilen su misali, öğrencilerimizin eğitimine can olacak, yetişen öğrencilerimiz sizinde desteğinizi aldıklarını bilerek ve ülkesi için eğitimin olmazsa olmaz olduğunu bilen sizin gibi değerli şahsiyetleri örnek alarak geleceğe umutla bakacaklardır.

Maddi katkılarınızdan dolayı Dragos Rotary Kulübü’ne ve Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı’na, İMECE projesini tekrardan hayata geçirdikleri için öğrencilerim ve köy halkım adına çok teşekkür ederim.

Saygılarımla,
 

Barış ATALAY 
Ağrı Taşlıçay Balıkgölü İO Md.