Tarih: 25.04.2011

Aksaray Merkez Akın İÖO.

Sayın Nüteyra BERKMEN

Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı koordinatörlüğünce yürütülen İMECE projesi kapsamında vermiş olduğunuz maddi destek sayesinde okulumuz bünyesinde velilerimiz, mahalle sakinleri, öğretmen ve idareci olarak bizlerin ortak çalışmaları ile maddi imkansızlıklar sebebi ile aşılamayan sorunlarımızın birçoğunu aşmış bulunmaktayız.

Katkılarınızla temin ettiğimiz boya sayesinde işçiliği öğrenci velimizin bizzat kendisi tarafından yapılmak kaydı ile tüm okul koridorları ve kapıları boyanmış, işçiliği tarafımızca karşılanıp lavabo ve tuvaletler onarılmış, taşları değiştirilmiş, kullanılmayan sınıflara su tesisatı çektirilip taşımalı öğrencilerimiz için yemekhane yapılmış, bahçe duvarımızın ve bacalarımızın  yıkılmış olan bölümleri onarılmıştır.

Ek olarak 1250 kitaptan oluşan bir kütüphane ve Atatürk Köşesi oluşturulmuştur. Bahçe düzenlemesi ve spor sahasının  karo taş döşenmesi, kalorifer tesisatı döşenmesi sınıflarında boyanması ayrıca elektrik tesisatının onarılması- kaynak temin edilebilirse- yapılacak öncelikli işlerimiz arasındadır.

Tüm bu çalışmalara vermiş olduğunuz maddi destek ile bizlere kattığınız motivasyon ve cesaret için tüm öğrencilerim, velilerim, öğretmenlerim ve şahsım adına size ve TOVAK’a teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

Saygılarımızla
T.C.AKSARAY VALİLİĞİ
Akın İlköğretim Okulu Müdürlüğü

                                                                                       
Atila ŞENOL
Akın İlköğretim Okulu Müdürü