Tarih: 26.01.2010

Ağrı Yalnızkonak İÖO.

Merhabalar Ünal Bey

Yorucu ama bir o kadar da anlamlı geçen günlerin ardından tekrardan merhabalar. Sanırım bu köyde eğitmenliğe başladığım günden beri en güzel çalışmam TOVAK ailesinin bir ferdi olmaktı. Bir Köy okulunda olması gerekenlerden çok daha fazlasını gerçekleştirmemde yanımda olan TOVAK ve eğitime gönülden destek veren herkese ben ve çocuklarım çok teşekkür ederiz. TOVAK'tan aldığımız destekle pencerelerimizi değiştirdik, yer döşemelerini tekrardan kapladık ve okulumuzun  badana sıkıntısını giderdik. Biz bunları yalnız yapamazdık. Daha önceki e-postamda de yazdığım gibi daha da güzel çalışmaları gerçekleştirmemizde  de TOVAK bizim için bir örnek teşkil etti. Tüm çalışanlarıyla her daim yanımızda oldular. Ve bulunduğum  civarın en güzel köy okuluna sahip olmama vesile oldukları için ne kadar çok teşekkür etsek azdır.
 
Artık çocuklarım her turlu mikrobu barındıran yerlerde ve kirli duvarlarıyla değil rengarenk bir çiçek gibi olan sınıflarında eğitime başlayacaklar. Ve bizim için en önemli sorun pencerelerimizin  değişimiydi. Her gün sınıfımızı ısıtmak için saatlerimizi harcadığımız o günler yok. Çünkü sınıfımızda artık ısı kaybı olmayacak.
Köylülerimizle el ele vererek kış aylarında kolay kolay hiç bir aracın gelemediği o köye pencere malzemelerimizi getirttik.
 
Ve TOVAK sayesinde çehresi değişen okulumuz öğrencileri artık geleceğe daha emin adımlarla yürüyecekler. Çocuklarım ve ben TOVAK ailesine ve tüm eğitime gönül verenlere sonsuz şükranlarımızı sunarız.
 
Bayram AYDEMİR

Yalnızkonak İÖO müdürü