Tarih: 17.01.2014

Antalya Manavgat Karabucak İO

Sayın, TOVAK ve Erdoğan AYSAL Bey;

Öncelikle henüz görevimin ikinci yılında olmama rağmen ülkemizdeki binlerce yardıma muhtaç köy okullarımızdan sadece birinde o masum ve sevgi dolu çocuklarımızın gülümsemesine sizlerin sayesinde katkıda bulunduğum olduğum için çok teşekkür ediyorum. Üniversitede okurken hep bizlere eğer olurda köylerde görev yaparsak elimizdeki imkânlardan faydalanmak zorunda kalıp yokluklar içinde eğitimi devam ettirmek zorunda kalacağımızı söylemişlerdi.

Ayrıca şehir merkezindeki okullar gibi fazla bir desteğimizin olmayacağını, genelde yalnız başımıza eksikliklerimi gidermek zorunda kalacağımız ve eğitimde aksamalara şahit olacağımızı söylemişlerdi. Fakat TOVAK ve sizin gibi yardımsever insanlar işte bu var olan olumsuz yargının önüne geçmiş ve eğitimin yardımlaşma işi, dayanışma işi olduğunu fazlasıyla göstermiştir.

Şüphesiz ki hayır işi yaptıranlar, hayır eserlerinden insanlar faydalandıkça dua alıp, o yaptırdığı eser, hem çocuklarımızın hem de insanlarımızın kalbinde kaybolması imkânsız bir imza haline gelecektir. Hayırsever ve en önemlisi kalbi zengin insanların eğitime destek vermesi memleketimiz, köylerimiz, geleceğimiz olan çocuklarımız için çok ama çok büyük bir öneme sahiptir.

Bu bağlamda köyümüz Karabucak İlkokulunun bakımı ve onarımına yapılan çok değerli katkılardan dolayı şahsım, velilerim, öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerim adına Erdoğan AYSAL’a, TOVAK’a ve çalışanlarına canı gönülden teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.

“insanlar birbirlerine yardımdan el çektikleri gün insanlık yok olur  karşılıklı dayanışma olmazsa toplumlar olmaz.     Walter Scott”

 

Hüseyin GÖZLÜKAYA
Antalya Manvgat Karabucak İO.Md.